Bjerkvik Idrettsforening 100 år!

Postet av Bjerkvik IF den 16. Okt 2020Nedenfor naustene på stranda i Bjerkvik, ble det i 1920 avholdt et møte mellom ca 30 ungdommer. Møtet endte med at Bjerkvik Idrettsforening ble stiftet, og pådriver Sverre Bjørnstad ble valgt som leder. Dette ble starten på den organiserte idretten i Bjerkvik. 

Fotball og ski var i starten de store idrettene, før også friidrett gjorde sitt inntog i idrettsforeningen. Opp i gjennom årene har Bjerkvik IF også hatt andre idretter under sin paraply, så som judo,håndball og trim. Idag består idrettsforeningen av fotball, ski, skiskyting, orientering, barneidrett og klatring.


Dagen idag skulle feires med pomp og prakt, gull og glitter, hurrarop og trampeklapp… Dessverre setter den verdensomspennende pandemien en stopper for våre planer; en jubileumsfest i vår storstue, Bjerkvikhallen. MEN, jubileumet er ikke avlyst, bare litt forskjøvet. Vi håper å få gjennomført en verdig fest for vår 100 åring i løpet av 2021.


Gratulerer med de 100 til alle våre medlemmer, støttespillere, tillitsvalgte, bidragsytere og sponsorer! 


Takk for 100 fantastiske år med idrett og glede! Måtte det bli 100 til! :) 


0 Kommentar

Folkemøte i Bjerkvikhallen ang ny skolestruktur i Narvik kommune

Postet av Bjerkvik IF den 8. Okt 2020

Mandag 12.oktober kl.18.00 inviterer Bjerkvik FAU til folkemøte ang den nye skolestrukturen i Narvik kommune, i Bjerkvikhallen. Alle politikerne i kommunestyret er invitert, så her blir det anledning til både debatt og stille spørsmål til politikerne. 

Håper på stort oppmøte og engasjerte deltakere - vel møtt!


Minner alle deltakere på å ta hensyn til nasjonale retningslinjer hva smittevern angår.


Møtet/debatten kan følges live her0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline