Sonerenn i Bjerkvik søndag 1.mars

Postet av Bjerkvik IF den 25. Feb 2020


Bjerkvik IFs skigruppe ønsker alle velkommen til sonerenn i Bjerkvik idrettspark. Vi håper så mange som mulig vil delta. Spesielt ønsker vi med dette å legge til rette for at de minste skal få en positiv skiopplevelse. Kanskje sitt aller første skirenn. Derfor gjennomfører vi rekruttrenn før starten på de aldersbestemte klassene. 
Rekruttrenn 1-7 år.
Påmelding rekruttklasse 1-7 år gjøres på epost til kaiholmer@gmail.com eller mobil 48015711 innen 27. feb. 
Skriv navn og fødselsdato. Ingen påmeldingsavgift. 
Rekruttene starter kl. 11.00 og premieres ved målgang.


Resultatlister; http://bif.no/storage/Preview?id=4fcd4ca1-1f19-4b37-bc6e-a3fb0dddbdbf 


0 Kommentar

Kretsmestertitler til Bjerkvik IFs skiskyttergruppe

Postet av Bjerkvik IF den 24. Feb 2020


22. og 23.februar ble det arrangert KM del 2 i skiskyting på Saga skistadion i Nordreisa.


Bjerkvik IFs skiskyttere gjorde det meget sterkt og dro hele 4 titler med hjem! Lørdag var det sprint, og her kunne Andrea Kristoffersen i J 13-14 og Rune Skog i menn senior, titulere seg som kretsmestere. Andrea dundra ned alle blinkene på standplass som den eneste i sin klasse, og tronet dermed øverst på resultatlistene. Martine Sofie Skog slet på standplass og fikk hele 7 bom, men gikk et sterkt langrenn og endte til slutt på 6.plass i samme klasse. Marita Helen Olsen tok en sterk 2.plass i J 15-16, bare 14 sekunder bak vinneren. Rune Skog i menn senior var ikke helt fornøyd med skyteresultatet etter lørdagens løp,men vant likevel sin klasse.


Søndag var det fellesstart, og denne gang var det Martine Sofie Skog i J 13-14 og Rune Skog i menn senior, som dro seieren hjem til Bjerkvik. Det stemte mer for Martine på standplass søndag, og med god fart i sporet, seilte hun inn til en overbevisende seier. Andrea fikk det tyngre på standplass og med sine 5 bom endte hun på 7.plass i samme klasse. Marita Helen Olsen lå godt an inn til 2.skyting i J 15-16, men med 2 bom på siste skyting, mistet hun pallplassen og endte på 5.plass. Rune "is still going strong" og gjorde som i gode gamle dager, skjøt godt og gikk inn til suveren seier i menn senior.


0 Kommentar

Brattkortkurs

Postet av Bjerkvik IF den 17. Feb 2020

Klatregruppa arrangerer brattkortkurs i Bjerkvikhallen 21. og 22.februar. For mer info om kurset, se deres arrangementside på facebook.


0 Kommentar

Kretsmestere i langrenn

Postet av Bjerkvik IF den 12. Feb 2020

Helgen 8. og 9.februar arrangerte Kvaløysletta skilag kretsmesterskap i langrenn på Storelva skistadion i Tromsø. Bjerkvik stilte med 5 løpere; Oda Skog (J 8), Nora Hennie Skog (J 11), Martine Sofie Skog (J 13), Mona Danielsen Holmer (J 14) og Rune Skog (menn veteran). Disse løperne var med på å tapetsere seierspallen både lørdag og søndag.

Lørdag var det duket for sprint i fristil. Det var spenning fra start til mål. Mye kan skje underveis i en sprint da løypa er kort og farten er stor. Både trenere og foreldre hadde hjertebank underveis i konkurransen. Heldigvis unngikk våre utøvere hekt eller fall og gikk inn til meget gode plasseringer. Nora endte på en sterk 2.plass i J 11, Martine ble kretsmester i J 13 og Mona tok en solid 3.plass i J 14.

Mona, Martine og Nora etter lørdagens rennSøndag sto det klassisk fellesstart på programmet. Det var utfordrende klisterføre og tøffe løyper, men alt klaffet for Bjerkviks utøvere. Oda fikk bestetid i J 8 og Nora klinket til med en 3.plass i J 11. Både Martine og Mona, ihhv J 13 og J 14, gjorde sine saker meget bra og ble kretsmestere! Og også Rune gjorde en kjempeinnsats i menn veteran og ble nr.2


Oda med sin premie etter søndagens renn

Girlpower fra Bjerkvik; Mona og Martine ble kretsmestere søndag


Bjerkvik IF gratulerer så mye!


0 Kommentar

Oversikt årsmøter i Bjerkvik IF

Postet av Bjerkvik IF den 11. Feb 2020


Oversikt over årsmøter for undergruppene i Bjerkvik IF;

- onsdag 12.februar avholder klatregruppa årsmøte kl.18.00 i Bjerkvikhallen.

- torsdag 13.februar avholder skiskyttergruppa årsmøte kl.19.00 i servicebygget.

- mandag 17.februar avholder fotballgruppa årsmøte kl.18.00 i Bjerkvikhallen.

- torsdag 20.februar avholder skigruppa årsmøte kl.19.00 i Bjerkvikhallen.

- mandag 24.februar avholder orienteringsgruppa årsmøte kl.18.00 i Bjerkvikhallen. (Vanlige årsmøtesaker. Saker til årsmøtet sendes Aud innen fredag 21.februar).

- onsdag 26.februar avholder hovedlaget årsmøte kl.18.00 i Bjerkvikhallen.


Vel møtt!0 Kommentar

Årsmøte i Bjerkvik IF

Postet av Bjerkvik IF den 6. Feb 2020


Bjerkvik Idrettsforening avholder årsmøte onsdag 26.februar kl.18.00 i Bjerkvikhallen.

Eventuelle forslag til saker som ønskes tatt opp, må være styret i hende innen torsdag 13.februar.

For å være stemmeberettiget under årsmøtet, må man ha vært medlem i minimum 1 mnd (nye medlemmer), være over 15 år og medlemskontingent for 2020 må være betalt.

Enkel servering

Vel møtt!

 


0 Kommentar

Militært skirenn tirsdag 4.februar

Postet av Bjerkvik IF den 3. Feb 2020

På formiddagen, tirsdag 4.februar, skal 250 engelske soldater gå militært skirenn i løypenettet vårt. 

Det kan være lurt å ta skituren på Herjangsfjellet i morgen formiddag da det militære rennet ikke er ferdig før ca kl.14.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline