Bjerkvikhallen stenges for all aktivitet på ubestemt tid!

Postet av Bjerkvik IF den 12. Mar 2020


Helsedirektoratet har fattet, med hjemmel i smittelovens paragraf 4 N andre ledd, et vedtak om forbud mot og stenging av kultur-arrangementer, idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet, både innendørs og utendørs, sier helseminister Bent Høie.  Les mer på nrk.no

Dette innebærer at Bjerkvikhallen stenges for all organisert aktivitet på ubestemt tid!


0 Kommentar

Cold Response 2020

Postet av Bjerkvik IF den 9. Mar 2020


I forbindelse med vinterøvelsen Cold Response, er det stor aktivitet i og utenfor Bjerkvikhallen. Uteområder, kafe og garderober er leid ut til Forsvaret. Leieperioden er 8.-15.mars. Området er sperret av som militært område og det anmodes til de som skal gå på ski eller trene i hallen, å finne alternative parkeringssteder mens øvelsen pågår.


Treninger går som normalt da selve idrettshallen ikke er i bruk. Bruk da garderoben innerst i gangen for å gå inn til hallen.

Tirsdagsrennet går også som normalt, men uten kafesalg. All aktivitet vil foregå ved start.


0 Kommentar

Skiskytterrenn i Bjerkvik idrettspark lørdag 7.mars

Postet av Bjerkvik IF den 6. Mar 2020


Skiskyttergruppa inviterer til renn lørdag 7.mars i Bjerkvik idrettspark. Normaldistanse med kortere distanser for senior og M/K 20-21. 


For å forsøke å rekruttere til idretten inviterer vi barn fra 6-10 år til et eget rekruttrenn kl. 11.00. Påmelding helst på forhånd i løpet av fredagen til e-post: rune.skog73@gmail.com , men også mulig på rennkontoret frem til kl 10.00 lørdag. Avgift: 50 kr. Løypa blir 3 runder på fotballbanen med innlagt skyting i form av pilkast på ballonger, og med strafferunder. Premier til alle - velkommen! 

Invitasjon og informasjon om selve arrangementet finner du her


Startliste normaldistanse


Resultatliste


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline