Bjerkvikhallen stenges for all aktivitet på ubestemt tid!

Postet av Bjerkvik IF den 12. Mar 2020


Helsedirektoratet har fattet, med hjemmel i smittelovens paragraf 4 N andre ledd, et vedtak om forbud mot og stenging av kultur-arrangementer, idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet, både innendørs og utendørs, sier helseminister Bent Høie.  Les mer på nrk.no

Dette innebærer at Bjerkvikhallen stenges for all organisert aktivitet på ubestemt tid!



Cold Response 2020

Postet av Bjerkvik IF den 9. Mar 2020


I forbindelse med vinterøvelsen Cold Response, er det stor aktivitet i og utenfor Bjerkvikhallen. Uteområder, kafe og garderober er leid ut til Forsvaret. Leieperioden er 8.-15.mars. Området er sperret av som militært område og det anmodes til de som skal gå på ski eller trene i hallen, å finne alternative parkeringssteder mens øvelsen pågår.


Treninger går som normalt da selve idrettshallen ikke er i bruk. Bruk da garderoben innerst i gangen for å gå inn til hallen.

Tirsdagsrennet går også som normalt, men uten kafesalg. All aktivitet vil foregå ved start.



Skiskytterrenn i Bjerkvik idrettspark lørdag 7.mars

Postet av Bjerkvik IF den 6. Mar 2020


Skiskyttergruppa inviterer til renn lørdag 7.mars i Bjerkvik idrettspark. Normaldistanse med kortere distanser for senior og M/K 20-21. 


For å forsøke å rekruttere til idretten inviterer vi barn fra 6-10 år til et eget rekruttrenn kl. 11.00. Påmelding helst på forhånd i løpet av fredagen til e-post: rune.skog73@gmail.com , men også mulig på rennkontoret frem til kl 10.00 lørdag. Avgift: 50 kr. Løypa blir 3 runder på fotballbanen med innlagt skyting i form av pilkast på ballonger, og med strafferunder. Premier til alle - velkommen! 

Invitasjon og informasjon om selve arrangementet finner du her


Startliste normaldistanse


Resultatliste