Skiskytter med MOT-prisen

Postet av Bjerkvik IF den 25. Okt 2021


Martine Sofie Skog mottok helgen 22.-24.oktober, Skiskytter med MOT-prisen under MOT-samlingen i Mo i Rana.

Skiskytter med MOT er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Skiskytterforbund, YX og MOT Norge. Bakgrunnen for prosjektet er å gi et tilbud til alle landets 15-16 åringer der vi setter fokus på utvikling og det å være en lagspiller og en god rollemodell. Gjennom 14 samlinger lokalisert rundt om i hele Norge får utøverne muligheten til å trene og utvikle seg som skiskyttere, i tillegg til å lære mer om verdiene som MOT tar med seg inn i samlingen gjennom foredrag og lek.

For å sette fokus på utøverne som et helhetlig menneske har NSSF, YX og MOT Norge laget Skiskytter med MOT prisen. Prisen går til to av utøverne i hver skiskytterregion, en gutt og en jente, som har blitt nominert fram av sine medutøvere og klubb/kretsmedlemmer med bakgrunn i deres holdninger og verdier som gode rollemodeller og positive bidragsytere til lagmiljøet.  Prisen handler om hvem utøverne er som mennesker, og ikke hva de presterer innen idretten. 

Bjerkvik IF gratulerer!0 Kommentar

Covid-19 smitte i Bjerkvikhallen

Postet av Bjerkvik IF den 8. Okt 2021

En person med covid 19 smitte, var i idrettshallen tirsdag 5.oktober på ettermiddagstid.  Vi ber om at alle som har vært i idrettshallen denne dagen, har lav terskel for å teste seg ved symptomer, også de som er vaksinert.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline