LKAB Cup 24.-26.mai

Postet av Bjerkvik IF den 23. Mai 2024


LKAB Cup Narvik er en av Nord Norges største fotballturneringer.

Turneringa avvikles i Narvik og omegn og er et samarbeidsprosjekt mellom seks klubber i regionen; Mjølner, Fagernes IL, Beisfjord IL, SPKL Hardhaus, Håkvik IL og Bjerkvik IF.

I Bjerkvik er det kamper alle dager under turneringen. Første kamp sparkes i gang fredag 24.mai kl.17.00 . For kampoppsett i Bjerkvik og informasjon om cupen, se arrangørens hjemmeside

Vi håper på fulle tribuner og kø i kafeen! Velkommen til spennende dager i Bjerkvik! 17.mai i Bjerkvik

Postet av Bjerkvik IF den 15. Mai 2024
Ta vare på anlegget vårt!

Postet av Bjerkvik IF den 6. Mai 2024


Etter at snøen forsvant, har vi registrert en del bruk av sykkel og lufting av hunder på selve kunstgressbanen i idrettsparken. Vi ser vi oss derfor nødt til å minne alle besøkende om reglene for bruk av kunstgresset. 

Skiltet er borte, men reglene er fortsatt gjeldende;det er ikke tillatt med møkkete sko, skruknotter, røyking, snus og tyggegummi, glass, godteri, hunder/katter og kjøretøy (dette innebærer alt med hjul) på banen.

Vi håper også at avfall kan kastes i de mange avfallsdunkene som er plassert rundt på idrettsanlegget.

Takk for at dere respekterer disse reglene og hjelper oss å ta vare på anlegget vårt!Nordkraft Mini 2024

Postet av Bjerkvik IF den 16. Apr 2024

Lørdag 20.april er det duket for håndballturnering i Bjerkvikhallen i regi av Nor HK. Turneringen er for barn opp til 13 år og spilles i ulike haller i Narvik i perioden 19.-21.april. Les mer om Nordkraft Mini 2024 herNorgesmester i skiskyting fra Bjerkvik IF

Postet av Bjerkvik IF den 19. Mar 2024

Martine Sofie Skog vant normaldistansen i klassen K17 under NM for ungdom/junior i Tromsø sist helg. En sterk prestasjon!

Les mer på skiskyttergruppas facebookside

Bjerkvik IF gratulerer!