Piteå Summer Games 2022

Postet av Bjerkvik IF den 14. Jul 2022

Etter en verst mulig start for jentelaget fra Bjerkvik IF i Piteå Summer Games 1.-3.juli, spilte de seg kraftig opp og endte som beste lag i B-sluttspillet. 

Les mer på FremoverTa vare på anlegget vårt!

Postet av Bjerkvik IF den 23. Jun 2022


Da vi den siste tiden har registrert endel bruk av elsparkesykkel, sykkel og lufting av hunder på selve kunstgressbanen i idrettsparken, ser vi oss nødt til å minne alle besøkende om reglene for bruk av kunstgresset. 

Som skiltet sier, er det ikke tillatt med møkkete sko, skruknotter, røyking, snus og tyggegummi, glass, godteri, hunder/katter og kjøretøy (dette innebærer alt med hjul) på banen.

Vi håper også at avfall kan kastes i de mange avfallsdunkene som er plassert rundt på idrettsanlegget.

Takk for at dere respekterer disse reglene og hjelper oss å ta vare på anlegget vårt!Lilly mottok MOT-pris under Bardufoss Cup - Lians

Postet av Bjerkvik IF den 19. Jun 2022

I helgen ble Bardufoss Cup - Lians, en av Nord-Norges største barnefotballturneringer, arrangert.  Under arrangementet ble MOT-prisen tildelt Lilly Olsen Packer på Bjerkvik IFs J11 lag. 

MOT-prisen mottok hun for å være positiv i miljøet, viser MOT til å bry seg og tar ansvar for at alle på laget er inkludert, heier på andre på laget, passer på at andre har det bra, gjør sitt beste og legger ned innsats og gir ikke opp i motgang (les mer i Fremover)

Denne prisen er gjort i samarbeid med MOT Norge, Sparebank1 Nord-Norge og Bardufoss og omegn idrettsforening.

MOT Norge arbeider forebyggende med å motvirke samfunnsutfordringer som mobbing, utenforskap og psykiske vansker. Det gjøres gjennom å styrke ungdoms robusthet, livsmestring og mot. MOT Norge har program for ungdomsskoler og videregående skoler. I tillegg har de utviklingsprogram for voksne som jobber tett på barn og ungdom i lokalsamfunnet. 

Premien er blant annet å se Tromsø IL spille på Alfheim, sammen med alle sine lagvenninner.

Bjerkvik IF gratulerer så mye! 17.mai i Bjerkvik

Postet av Bjerkvik IF den 12. Mai 2022


Her er årets 17.mai program for Bjerkvik

  • kl.11.00 - gudstjeneste i Bjerkvik kirke
  • kl.11.30 - oppmøte Bjerkvik skole for oppstilling til 17.mai-tog
  • kl.12.00 - avgang 17.mai tog
  • kl.12.30 - LKAB musikkorps spiller utenfor Ellas Minne
  • kl.12.30 - kafeen i Bjerkvikhallen åpner
  • kl.12.50 - avgang 17.mai-tog fra Ellas Minne til kirka
  • kl.13.30 - tale ved den franske og sivile bauta ved Bjerkvik kirke. LKAB musikkorps spiller "Ja, vi elsker" 2 vers og "La Marseillaise" 1 vers
  • kl.16.00 - kafeen i Bjerkvikhallen stenger


Ha en strålende 17.mai feiring! 

GRATULERER MED DAGEN!Ski og skiskytterhelg med juniorverdensmester på startstreken!

Postet av Bjerkvik IF den 5. Apr 2022


Lørdag 9.april og søndag 10.april arrangerer ski- og skiskyttergruppa henholdsvis kretsmesterskap og sonerenn. 


Lørdag står skiskyttergruppa for kretsmesterskap i normalprogram, og her stiller juniorverdensmester Stian Fedreheim til start. Rennet er for alderen 9 år til senior.  Første start kl.12.00.  Følg skiskyttergruppa på facebook.

Søndag arrangerer skigruppa rekrutt- og sonerenn. Rekruttrennet er for alderen 1-7 år, sonerennet for 8 år til senior. Start for rekruttrennet er kl.11.00. Første start sonerennet er kl.12.00. For mer info, følg skigruppa på facebook.