Nye banelys på Bjerkvik stadion

Postet av Bjerkvik IF den 4. Okt 2023

Takket være iherdige dugnadsfolk, har Bjerkvik stadion fått NYE banelys!!! 

Forskjellen på de gamle og de nye lysene er enorm! En STOR takk til alle involverte!! Støtte fra Berggård Amundsen

Postet av Bjerkvik IF den 21. Sep 2023

Bjerkvik Idrettsforening får 15.000 kroner i støtte fra Berggård Amundsen Narvik for å oppgradere belysning i garderober i Bjerkvikhallen.

Tiltaket kalles Blå måned og innebærer at idrettslag, foreninger og andre i lokalmiljøet kan søke om støtte til gode prosjekter eller formål. Alle Berggård Amundsens 26 avdelinger rundt om i landet, velger seg ut ett formål som de mener fortjener støtten mest.

– I år valgte vi Bjerkvikhallen fordi de helt klart trenger nye lys og det vil være til glede for både store og små, sier avdelingsleder ved Berggård Amundsen Narvik, Martin Strøm.Seier i Salaks Idrettsheia Cup

Postet av Bjerkvik IF den 4. Sep 2023


J 15/16 deltok sist helg i Salaks Idrettsheia Cup, gikk gjennom gruppespillet uten tap og vant finalen over Lavangen med hele 4-1. GRATULERER! Samarbeid på tvers av næringer gir resultater

Postet av Bjerkvik IF den 29. Aug 2023

Et langt og godt samarbeid mellom Rustad Transport og Bjerkvik IF/Bjerkvikhallen har generert litt penger til Bjerkvikhallen – mer nøyaktig 30.000 kr! Samarbeid på tvers av næringer lønner seg, det være seg bruk av parkeringsområder, lagringsplass, brøyting, etc. Vi er overveldet over denne overrekkelsen!

TUSEN TAKK!Midnattsolgaloppen 2023

Postet av Bjerkvik IF den 26. Jun 2023


Velkommen til 4 dagers o-løp i midnattsolens rike hvorav 2 av løpene foregår i Abisko og 2 løp i Bjerkvik. Med godt over 500 påmeldte løpere og en værmelding som melder sol og varme, ligger alt til rette for et fantastisk arrangement.

Les mer på MGs nettside; midnattsolgaloppen.no