Erkjentlighetsprisen 2021

Postet av Bjerkvik IF den 31. Mar 2022

Under Bjerkvik IFs årsmøte 29.mars, mottok Lise Danielsen Holmer erkjentslighetsprisen 2021 for lang og tro tjeneste i Bjerkvik IF. En velfortjent pris til en aktiv dame - vi gratulerer!


Ketil Martinsen takker for seg etter mange år i Bjerkvik IFs styre, og overlater nå vervet til nytt medlem.



Nord Norsk Mesterskapstittel i langrenn, til Bjerkvik IF

Postet av Bjerkvik IF den 28. Mar 2022

Helgen 18.-20.mars ble det arrangert Nord Norsk Mesterskap i langrenn, i Stokmarknes. 3 utøvere fra Bjerkvik IF deltok; Nora Hennie Skog i J13, Martine Sofie Skog i J15 og Mona Danielsen Holmer i J16. 

Martine gjorde rent bort på de individuelle konkurransene og stakk avgårde med mesterskapstittelen begge dagene. Nora gikk inn til 2 sterke 8.plasser i begge individuelle løp og Mona slo til med solide 5. og 7.plass. 

På avslutningsdagen gikk jentene stafett og gikk laget inn til en veldig sterk 4.plass, bare 3 fattige sekunder unna bronsen. Vi gratulerer jentene med kjempeinnsats!

Les mer på skigruppas facebookside



Skiskytterrenn lørdag 12.mars

Postet av Bjerkvik IF den 10. Mar 2022

Skiskyttergruppa arrangerer fellesstart i Tromscup for aldersgruppen 9 år til senior, lørdag 12.mars. Idrettshallen vil være åpen for tilskuere og utøvere fra kl.09. Vi håper på god stemning og mange tilskuere i løypene. Første start kl.12.

Velkommen!



Medaljedryss i skiskytternes Nord-Norske Mesterskap

Postet av Bjerkvik IF den 9. Mar 2022

Helgen 4.-6.mars deltok 5 av skiskytterne fra Bjerkvik IF i NNM i Tromsø. Her sanket de både gull, sølv og bronse på alle 3 distansene. Vi gratulerer så mye!

Les mer om medaljene, utøverne og mesterskapet på skiskyttergruppas facebookside.



Årsmøte 29.mars

Postet av Bjerkvik IF den 7. Mar 2022


Bjerkvik Idrettsforening avholder årsmøte tirsdag 29.mars kl.18.00 i Bjerkvikhallen.

Eventuelle forslag til saker som ønskes tatt opp, må være styret i hende innen tirsdag 22.mars.

For å være stemmeberettiget under årsmøtet, må man ha vært medlem i minimum 1 mnd (nye medlemmer), være over 15 år og medlemskontingent for 2022 må være betalt.

Enkel servering

Vel møtt!