Støtt din klubb

Postet av Bjerkvik IF den 29. Mar 2017

Norges Idrettsforbunds markedspanel – Tjen penger direkte til klubben din!


Av: Norges Idrettsforbund, markedspanelet

Ønsker du å støtte en klubb uten å drive dugnad for klubben eller å være medlem?

Du kan i dag være med å bidra til at klubben din får penger rett i klubbkassa. En kan se på det som en annerledes form for dugnad. For hver undersøkelse som blir besvart får klubben mellom 5 til 25 kroner, og beløpet til klubben blir utbetalt to ganger i året. Dersom Norges Idrettsforbunds markedspanel får mange panelister vil undersøkelsene kunne generere ut mer penger per panelist. Klarer Idrettsforbundet å samle opp mange panelister vil hver undersøkelse gi mer penger for hver undersøkelse. Klarer klubben din å verve 100 panelister eller flere til å støtte akkurat din klubb, vil det gi en betydelig utbetaling til klubben.

Du som panelist vil få en lenke fra din klubb hvor du må registrere deg til Idrettens markedspanel. Når du har registrert deg vil du få en epost hvor du må validere brukeren din. Eposten kan havne i søppelkassen i din innboks, så det kan være lurt å ta en titt der dersom du ikke får eposten om validering.

Du kan alltids hjelpe klubben din med å verve flere panelister til markedspanelet. Her er det om å gjøre å få vervet flest mulig medlemmer så klubben får så stor gevinst som mulig. I og med at man ikke trenger å være medlem av klubben for å melde seg på, finnes det ingen grense på hvor mange som kan støtte akkurat din klubb.

Dersom du som panelist ønsker å bytte klubb kan man dessverre ikke gjøre dette via Cint. Man kan alltids registrere seg med en ny mailadresse til den nye klubben man vil støtte. Det er også en mulighet til å slette seg fra markedspanelet, for så å signe opp til markedsundersøkelsen igjen for en ny klubb.

Spørreundersøkelsene vil variere i varighet og hva en kan tjene på å gjennomføre de. Selv om man får tilsendt en undersøkelse på mail, er det ikke sikkert at undersøkelsen passer for akkurat deg. For eksempel kan du få tilsendt en spørreundersøkelse om bilbruk, når du ikke har bil. Da kan det hende at du ikke får fullføre undersøkelsen.

Dersom du fyller ut profilen din på din hjemmeside vil du få undersøkelser som passer bedre til deg. Du som panelist kan selv bestemme hvor mange undersøkelser du ønsker å motta per måned, du kan velge mellom én, tre og seks.

Flere av undersøkelsene har også et begrenset antall plasser, det vil si at du kan bli for sen til å svare på undersøkelsen.

Estimert tid du vil komme til å bruke på en undersøkelse vil bli oppgitt i samme mail som lenken til undersøkelsen.

Bjerkvik IFs unike url er: : https://panel.cint.com/3e85e106-88c5-4406-98d8-5e6...

Ønsker du å vite mer om idrettens markedspanel,
www.idrett.no/rik
Eller kontakt
markedspanel@idrettsforbundet.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.