Kretsmestere i langrenn

Postet av Bjerkvik IF den 12. Feb 2020

Helgen 8. og 9.februar arrangerte Kvaløysletta skilag kretsmesterskap i langrenn på Storelva skistadion i Tromsø. Bjerkvik stilte med 5 løpere; Oda Skog (J 8), Nora Hennie Skog (J 11), Martine Sofie Skog (J 13), Mona Danielsen Holmer (J 14) og Rune Skog (menn veteran). Disse løperne var med på å tapetsere seierspallen både lørdag og søndag.

Lørdag var det duket for sprint i fristil. Det var spenning fra start til mål. Mye kan skje underveis i en sprint da løypa er kort og farten er stor. Både trenere og foreldre hadde hjertebank underveis i konkurransen. Heldigvis unngikk våre utøvere hekt eller fall og gikk inn til meget gode plasseringer. Nora endte på en sterk 2.plass i J 11, Martine ble kretsmester i J 13 og Mona tok en solid 3.plass i J 14.

Mona, Martine og Nora etter lørdagens rennSøndag sto det klassisk fellesstart på programmet. Det var utfordrende klisterføre og tøffe løyper, men alt klaffet for Bjerkviks utøvere. Oda fikk bestetid i J 8 og Nora klinket til med en 3.plass i J 11. Både Martine og Mona, ihhv J 13 og J 14, gjorde sine saker meget bra og ble kretsmestere! Og også Rune gjorde en kjempeinnsats i menn veteran og ble nr.2


Oda med sin premie etter søndagens renn

Girlpower fra Bjerkvik; Mona og Martine ble kretsmestere søndag


Bjerkvik IF gratulerer så mye!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.