Nytt medlemssystem fra 1.januar 2023

Postet av Bjerkvik IF den 8. Des 2022

Bjerkvik IF har valgt å gå over til en mer digital hverdag, og første steg i den retningen er kommunikasjonssystemet Hoopit. Dette er en app/nettside som administrerer hele idrettshverdagen, med alt fra treningstider, medlemsregister som oppfyller krav i hht personvern (GDPR), betaling av medlemskontingent og treningsavgifter, nyhetsoppdateringer fra trener/laget.

Alle medlemmer i idrettsforeningen må meldes inn i Hoopit. Det er veldig enkelt å melde seg inn, med gode instruksjoner underveis.

Klikk på/bruk linken under for å komme i gang:

https://app.hoopit.io/join/bjerkvik-idrettsforening-842928


Framgangsmåte:

  • På den første siden skal du legge medlemmet til rett gruppe. Trykke på laget/årskullet under den idrettsgrenen du eller barnet ditt skal registreres i. Er det flere grupper som er aktuell, starter du prosessen på nytt etter første registrering. 
  • Videre velger du din rolle som foresatt eller utøver. Og legg deretter inn alle opplysningene inne på «Legg til nytt barn i …………», eller egne opplysninger som utøver. Dersom du/ditt barn allerede er registrert, så skriver du inn personlig info og trykker «søk», så vil Hoopit hente frem den aktuelle bruker.
  • Etter at opplysningene er lagt inn og brukeren har blitt registrert på det rette laget/gruppen, så kommer du tilbake til siden der du kan legge til flere barn, enten i samme gruppe/lag eller på et annet lag, eller velg å trykk ferdig.
  • Siste steg vil være å laste ned Hoopit-appen fra App Store eller Google Play.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.