Møte onsdag 28.november

Postet av Bjerkvik IF - Idrettsskole den 22. Nov 2018

Onsdag 28.november kl.20 skal vi ha møte i kafeen i idrettshallen. Vi skal planlegge juleavslutningen/premieutdelingen for lekepartiet.

På dette møtet håper vi å se nye fjes som kan tenke seg å ta over barneidretten fra neste høst. Velkommen!!
Basseng 13.november

Postet av Bjerkvik IF - Idrettsskole den 31. Okt 2018

Tirsdag 13.november tenker vi å ta aktiviteten ned til svømmehallen. Denne aktiviteten krever da at de voksne også deltar. Barneidretten betaler inngangsbillett for barn + 1 voksen i følge med barnet. 

Vi må vite hvor mange som kommer, og har påmelding også denne gangen. Påmeldingen skjer på vår facebookside (BIF barneidrett) eller til tlf 41 14 38 68, senest fredag 9.november.

Oppmøte fra kl.17. En av oss i styret vil stå ved inngangen og registrere barn og voksne. Aktiviteten vil foregå med oss til stede fram til kl.18, men offentlig bad er åpent til kl.19 hvis noen ønsker å være så lenge.

Etter badet er ferdig, serveres det frukt og drikke i sofaområdet!

Vi håper alle vil benytte seg av dette tilbudet og være med i vannet! Svømming er gøy!! 
Lekeland tirsdag 23.oktober

Postet av Bjerkvik IF - Idrettsskole den 15. Okt 2018

Tirsdag 23.oktober tenkte vi å ta med barna på lekelandet i Narvik. Barneidretten betaler billett for barna som er med på lekepartiet. For at vi skal vite hvor mange som kommer, må vi ha en påmelding. Påmeldingen skjer på vår facebookside (BIF barneidrett) eller til tlf 41 14 38 68, senest mandag 22.oktober. 

Oppmøte fra kl.17. En av oss i styret vil stå ved inngangen og registrere barna som kommer. Aktiviteten vil foregå med oss til stede fram til kl.18, deretter er det fritt fram hvor lenge man vil være (lekelandet stenger kl.20).

Håper dette er noe som alle vil være med på!!! Vi gleder oss til å leke på et nytt sted!! J 

PS. På inngangsbilletten får barna en valgfri slush/0,5 l brus!!
Oppstart 18.september 2018

Postet av Bjerkvik IF - Idrettsskole den 7. Sep 2018

Tirsdag 18.september kl.17 ønsker vi velkommen til oppstart av barneidretten i Bjerkvikhallen!  Det vil i år bare være tilbud til lekepartiet, dvs 3-6 år, men vi åpner for å la 1.klassingene være med i den gruppen hvis det er ønskelig. Dvs at idrettsskolen, slik vi kjenner den, foreløpig legges på is.


Når dette er sagt, vil vi informere om at dette er siste sesong det sittende styret drifter barneidretten. Vi har ansvar på andre områder i Bjerkvik IF som vi ønsker å konsentrere oss om.

Vi håper og tror noen vil videreføre dette flotte tilbudet til våre yngste i bygda. Det er INGEN krav til trenerutdanning eller idrettsbakgrunn. Å sitte i styret i barneidretten krever verken bakgrunn i styre og stell eller andre verv – det er IKKE vanskelig – vi har klart det!  Eneste kravet er engasjement.

Det sittende styret vil selvsagt være behjelpelig både i starten og underveis.

Tenk litt på det! Gå gjerne flere sammen og ta et tak for de aller minste «idrettsutøverne» våre!